Banner

Er zijn 6 resultaten gevonden

Reiskosten aftrekken

Ik ben bezig met het invullen van mijn belastingpapieren en Sandd laat weten dat het ook in 2011 mogelijk is om 0,19 cent per kilometer af te trekken voor het bezorgen van de post. Ik kan het nergens vinden in het belastingprogramma wat ik heb gedownload bij de belastingdienst.

Re: POSTFIETS???

Ik ben op zoek naar een TNT Union fiets, maar ik zou graag willen weten wat hij kost en of alleen TNT postbezorgers hem kunnen kopen. Ik zag op marktplaats er wel eens van 1 jaar oud, maar dat was in Alkmaar en dat is wat ver weg voor mij in Meerlo (Noord-Limburg)

Peter stelt zich voor

Hoi allemaal, Ik ben dus Peter en ik ben 56 jaar (overmorgen 57 :-)). Ik bezorg sinds oktober vorig jaar voor DHL en ga morgen ook voor Sandd bezorgen. Doe het werk graag, lekker veel beweging en in de buitenlucht. Ben getrouwd met Wilma en wij hebben geen kinderen, wel een papagaai (grijze roodstaa...

Re: Hoeveel verdien je bij Sandd?

Ik ga morgen voor de eerste keer voor Sandd bezorgen. Ik bezorg al bij DHL en die hebben een regeling getroffen met de belastingdienst. Bij Sandd is dat niet het geval heb ik begrepen. Dus wat ik bij Sandd verdien daar moet ik nog belasting over betalen. Kan mij iemand vertellen hoeveel % ik van het...

Re: Sorteertips

Ik heb boven een kamertje waar ik aan de muur schappen heb gemaakt met daarop de straatnamen in volgorde zoals ik ze loop en fiets en hier komen dan de stapeltjes te liggen, als ik dit gedaan heb dan ga ik iedere straatnaam op nummer sorteren.

Ga naar uitgebreid zoeken

cron