Er zijn 42 resultaten gevonden

Re: Postbooie

Postbooie heel goed om weer te beginnen, postbezorgen is lekker rustig beroep op zich. En zeker een goede stap om de boel weer op te pakken. Beweging, veel vrijheid. Welkom bij de club!

Re: Loterijenpost

Ikea gids is volgens mijn TC een reden om zomerdal te omzeilen, maar hij is te goed, om mijn contract naar 18/uur per week te verbeteren. Dus gewoon extra tijd boeken, zegt hij ook ook: zomerdal is omdat PBZ minder tijd niet boeken, keiharde waarheid. En van mijn TC mag ik er ook 2 dagen over doen, ...

Re: Vast gevroren brievenbussen! Draag jij handschoenen?

Draag zelf bij kou handschoenen zonder vingertoppen, als de klep vastgevroren is gaat de post weer mee terug, herstelpost onder noemer: geen brievenbus. Kan alleen maar als men zijn huis totaal niet verwarmt of het moet echt echt extreem koud zijn geweest, dus is het niet mijn fout. Dan is het pogin...

Re: Postnl zuigt

VTW'ers bij Postnl worden onder druk gezet uren in te leveren/oprotporemie aan te nemen, dat weet ik van hunzelf. ken ze in de omgeving bijna allemaal omdat ik vrijwel overal post bezorg, en dat weet ik uit ervaring dat ze nog niet eens vervelende TC's hebben.

Re: scooter lopen postnl

Ok, ik ben dan officieel wel rechtshandig, maar links ook niet slecht aangelegd, parkeer de scooter nu gewoon een meter verder zodat het omlopen ook wel meevalt, alles is aan te leren maar met het verkeer meegaan rij je toch liever rechts dan steeds naar links te moeten zwalken ;)

Ga naar uitgebreid zoeken

cron