Bericht Re: Wat te doen bij geen brievenbus winkel/bedrijf?

#41
Ik bezorg op het moment dat ik daar ben en als de winkel dan dicht is en geen brievenbus heeft of afspraak dat het bij de buren kan worden afgegeven gaat alles keihard retour. Ik heb een kleine winkelstraat in mijn wijk en daar zit een winkelier bij die zich zeer onbeschoft gedraagt naar postbezorgers. Zo vind de baas dat een postbezorger moet aansluiten in de rij met klanten. Dacht het niet. Hij kan me toestaan de post op de balie te leggen en zo niet dan gaat de post retour want dan begrijp ik uit zijn houding dat hij de post schijnbaar niet wil. Mijn bezorgcoordinator is het met me eens dat ik de post gewoon netjes kan afgeven binnen en niet moet aansluiten in een rij van klanten. Ook ik doe gewoon mijn werk en als de winkelier dat storend vind neemt ie maar een buiten brievenbus.
Met de andere winkels speelt dat helemaal niet, daar krijg ik zelfs nog wel eens een appel , gebakje of een bakje koffie....

Bericht Re: Wat te doen bij geen brievenbus winkel/bedrijf?

#42
Ik begrijp inderdaad ook niet echt waarom sommige winkeliers op postbodes neerkijken. De meeste winkeliers zijn gelukkig niet zo maar bij sommige kan er nog geen dank je wel of goededag vanaf. Ik snap best dat het af en toe druk is als ze met klanten bezig zijn dan stoor ik ze verder niet en hoeven ze voor mij echt geen gedag te zeggen. Maar als het rustig is dan kan je best hallo zeggen of dankjewel en de meeste doen dat ook. Maar er zitten er een paar bij die zeggen gewoon niets en de manier waarop ze naar je kijken bevalt me al helemaal niet, alsof ik een of ander minderwaardig wezen ben en ze op me neerkijken.

Ik leg de post altijd gewoon op de balie of toonbank neer. Ik heb nog niet gehad dat ze zeggen dat ik in de rij moet gaan staan, dat vind ik wel heel apart.

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten

cron