Bericht Re: Aantal post stuks op één adres:

#2
dan zou je moeten kijken naar de hoeveelheid stops en dan gaan tellen hoeveel adressen je er echt bij hebt zitten geen idee of het precies klopt heb dit zelf niet nagekeken maar denk dat als je het wel gaat doen dat je vast wel af en toe op een verschil zal uitkomen maar dan ben je ook een stuk langer bezig met sorteren denk ik.

Bericht Re: Aantal post stuks op één adres:

#8
Ik tel altijd het aantal poststukken dat ik ontvang en verder controleer ik ook regelmatig of het aantal stops klopt. En helaas moet ik toegeven dat het aantal stops niet veel afwijkt van het aantal dat op de bon staat. Uiteraard is dit wel afhankelijk of het aantal poststukken dat je ontvangt ook op de bon staat vermeld. Ontvang je veel meer of veel minder poststukken dan op bon vermeld staat, dan wijkt het aantal stops ook af. Maar als het aantal ontvangen poststukken klopt met het aantal op de bon, dan klopt ook het aantal stops.

Verder heb ik ook een aantal appartementgebouwen, waarbij het eerste appartement een huisnummer heeft zonder toevoeging en de overige in hetzelfde gebouw een toevoeging hebben van 01 t/m 13.
Hierbij komt het zeer vaak voor dat ik verschillende poststukken moet bezorgen waarbij de toevoeging niet is vermeld.
Ik heb verschillende bewoners gesproken die in het appartement worden met een huisnummer zonder toevoeging en zij vertelde me dat ze zeer regelmatig post ontvangen van de andere bewoners, omdat ze of hun huisnummertoevoeging niet hebben doorgegeven of dat er iets mis gaat bij het bedrijf die de post verstuurd.
Ik heb met deze mensen afgesproken, dat als ik post zie waarbij de huisnummertoevoeging ontbreekt, ik deze post terug stuur met de melding "adres onvolledig, huisnummertoevoeging ontbreekt". Deze mensen zij blij met deze afspraak.
Bovendien is dit ook voor mezelf noodzakelijk. Doordat de huisnummertoevoeging ontbreekt, ontvangt ikzelf minder adresvergoeding.

Bericht Re: Aantal post stuks op één adres:

#9
Dus jij bedoelt dat als de ontvanger zelf geen actie onderneemt om zijn/haar adres goed in het bestand van de verzender te krijgen jij zelf maar de administratie voor ze gaat regelen :shock:
Ontbreekt nog "retour afzender, adres onbekend"
Moet jij opletten als het een rekening betreft dat de verzender plots wel het juiste adres vermeld (Y)

Bericht Re: Aantal post stuks op één adres:

#10
@temmei

je schrijft: "Ik tel ALTIJD het aantal poststukken dat ik ontvang en verder controleer ik ook regelmatig of het aantal stops klopt. En HELAAS moet ik toegeven dat het aantal stops niet veel afwijkt van het aantal dat op de bon staat."

ik verwacht niet anders dan dat dat klopt. het wordt echt niet met de hand in apeldoorn voor je geteld hoeveel
stops je op een bezorgdag hebt. :idea:

als door foutsortering poststukken een slag later in jouw bak komen.. dat zal ongetwijfeld voorkomen.
.maar de registratie in apeldoorn zal heus wel in orde zijn.


Je telt ALTIJD ?, wat een tijdverspilling.
Helaas moet je toegeven dat het aantal stops Niet veel afwijkt..? waar ben je naar op zoek?
als ik mijn werkgever zo zou moeten wantrouwen, dan zou ik er niet blijven.

maar verzendenenontvangen heeft nu ongetwijfeld weer stof om hier op in te gaan. :lol:

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 4 gasten

cron