Bericht POSTFIETS???

#1
Hoihoi, ik kom effe inbreken hier, met uw permissie, haha... :D

Wie van jullie heeft verleden jaar zo'n überhippe postfiets van TNT/Union
aangeschaft, en hoe zijn de ervaringen daarmee? Daar ben ik nl. wel
benieuwd naar. De fiets zag er erg mooi uit!

Bericht Re: POSTFIETS???

#2
Ja, ik ben ook wel benieuwd naar de ervaringen.
Ik heb hem alleen niet aangeschaft, ik heb een maand geleden al een nieuwe fiets gekocht.
Afbeelding

Volgens mij is dat van het zelfde merk als van die Postcodeloterij fietsen die je af en toe wel eens ziet.

Bericht Re: POSTFIETS???

#3
Hoi, Ik heb de fiets van de postcodeloterij ( mijn moeder heeft hem gewonnen) en dat is volgens mij dezelfde. Ik heb wel het eenvoudige model, terugtraprem en zonder versnellingen. Op zich is het een stevige robuuste fiets en hij fietst wel fijn. Alleen als ik de fiets had moeten kopen had ik toch versnellingen en handremmmen genomen.

groetjes Karin

Bericht Re: POSTFIETS???

#4
Ik ben op zoek naar een TNT Union fiets, maar ik zou graag willen weten wat hij kost en of alleen TNT postbezorgers hem kunnen kopen. Ik zag op marktplaats er wel eens van 1 jaar oud, maar dat was in Alkmaar en dat is wat ver weg voor mij in Meerlo (Noord-Limburg)

Bericht Re: POSTFIETS???

#5
Beetje late reactie (haha) en misschien heb je allang zo'n fiets. Indien niet, dan kun je hem volgens mij bij Halfords bestellen. Het kan zijn dat je een personeelsnummer op moet geven van TNT. Toen ik nog bij TNT werkte, zag ik een keer een advertentie in de Mail staan. Je kon hem dan voor tussen de 250 Euro en 350 Euro aanschaffen. Je kon er allerlei extra's bijnemen als een postrek met of zonder mandje of een fiets nemen met versnellingen of een terugtraprem.
Ik heb zelf een gewone (stevige) fiets, maar ik heb er toen ik in augustus voor DHL begon een postrek op mijn fiets laten plaatsen en dat voldoet net zo goed. Het is alleen goedkoper.
Misschien kun je hem ook zo bij Halfords bestellen. En hoef je niet perse bij TNT te werken. Ik weet niet wat hij dan kost.

Bericht Re: POSTFIETS???

#6
Ik heb een heel oud fietssie. Ik geloof, dat ie wel 40 jaar oud is. Hij komt van een oudtante en is ijzersterk. Echt ouderwetse kwaliteit. 1 keer per jaar gaat ie naar de fietsenmaker voor een controlebeurt. Ik hoop dat ie het nog heel lang volhoudt.

Bericht Re: POSTFIETS???

#9
Hoi,
ik heb de postfiets gekocht en heb er spijt van. Niet om de fiets hoor, die is prima volgens mij, maar mijn oude fiets blijkt toch opgelapt te kunnen worden(eerst vertelde de fietsenmaker dat het niet kon) dus is het nu een sta-in-de-weg en kan ik het geld eigenlijk heel goed gebruiken voor iets anders. Wie wil hem van me overnemen? Heb hem 4-7-2011 geleverd gekregen en heb er alleen een blokje om het huis mee gereden. Voor 400,- doe ik hem weg(was 429= in aanbieding , de gewone prijs is 529,-) . Hoor graag van je,

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten