Bericht Re: Consumententip: Ondanks sticker tóch reclamefolders...

#11
Ik heb het gisteren even nagevraagd. Bij ons op het depot wordt gezegd, dan maar geen hah bezorgen. Is veel te lastig al die stickers precies te moeten gaan lezen. Als het van veraf niet goed te zien is. Hadden ze maar geen sticker moeten plakken. Als ze gaan klagen, dan horen we het wel. Kunnen ze alsnog hah krijgen, mits ze de niet serieuze sticker weghalen. Is het wel duidelijk te zien dat men hah wil hebben, dan natuurlijk gewoon bezorgen.

Zo dat was duidelijk. Ik heb het wel met het beleid van mijn depot eens. Risico van de bewoner van het huis.

Nu is het wel zo denk ik, in de praktijk en mijzelf kennende, als ik zo'n huis in mijn Postnl-wijk zou hebben en ik weet het, dan hou ik er wel rekening mee en krijgen de bewoners alsnog wel gewoon hun hah. Zover ik gezien heb, heb ik alleen maar reguliere stickers.

Maar val je in een onbekende wijk in en weet je het niet, ja dan is er een risico dat de bewoner hah misloopt. Jammer voor hem/haar.

Bericht Re: Consumententip: Ondanks sticker tóch reclamefolders...

#16
slagvaardige schreef:Het waren rood/oranje zakken van de Sint. Met iets van 15% korting of zoiets.
Ik denk dat als je spullen wilt gaan kopen bij de Hema en ze in die zak doet, dat je dan 15% korting krijgt. Neem ik aan..

Bij mij in de wijk waren de naden van de zakken niet goed aan elkaar gelijmd zodat je eigenlijk niets in zo'n zak kan doen zonder dat de inhoud er meteen weer uit valt ...

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 4 gasten