Bericht Kranten/reclame bezorgen

#1
Raakvlak met de post is krantenbezorger. Er zijn abonnees die graag willen dat hun krant niet in de buiten brievenbus gedaan wordt maar in de brievenbus van de deur of muur. Daar kan de kranten abonnee een verzoek voor indienen. Natuurlijk het is handig om ' s ochtends vroeg in je pyjama naar de brievenbus te hoeven en de brievenbus raakt minder snel vol. Het is een extra service van de krant.

Die extra service wordt verleent door de krantenbezorger. Hij of zij moet daarvoor extra de tijd nemen en het kost de kranten abonnee en de kranten verspreider geen cent extra. Immers het is stukloon dus als je nu 10 meter of meer naar het huis moet fietsen het is jouw eigen tijd.

Ik vind dat wanneer abonnees kiezen voor dat de krant netjes in de brievenbus aan het huis in verband met meer dan 10 meter daarnaar ook iets extra betaald dient te worden. Argument zou kunnen zijn het kost maar 30 seconden extra werk o.i.d. maar dat vind ik geen reden eigenlijk.

Zelfde geld overigens ook voor bezorgers van reclame bezorgers. Ik zie zelfs brievenbussen met post van PostNL graag in de brievenbus. Alsof alle andere postbezorgers extra moeten lopen of fietsen?

Aanbieders van kranten.folder bezorgers:

http://www.worddagbladbezorger.nl/
http://www.netwerkvsp.nl
http://www.axender.nl/
http://www.bezorgenvanfolders.nl/
www.verspreidnet.nl
www.de-verspreider.nl
www.frowein-groep.nl
www.buijzepers.nl/verspreiding/
www.benl-groep.nl
www.rodibezorger.nl
www.typischdistributie.nl (is niet meer?)
http://www.tvoverspreidingen.nl/

Bericht Re: Kranten/reclame bezorgen

#2
Ik loop sins 2010 met tussenstops met de kranten. Heb maar 1 brievenbus gezien waar op stond *krant in de andere brievenbus* Maar daar kijk ik niet naar, een brievenbus is een brievenbus.. Dan moeten ze de buitenbrievenbus maar weghalen en de deurbrievenbus in algemeen stellen. Trouwens zo moeilijk doe ik niet over de 10 meter afstand, zolang ik maar van de krant af bent! ;)

Ik heb ook wel eens meegemaakt dat ik de krantjes aan het doen was en een sticker tegenkwam van *Wij accepteren alleen post van TNT!* na 2 dagen was die sticker er alweer af.

btw...Je vergeet denk een paar aanbieders voor de krant :)
Postbezorgster *religroup**sandd* :) is back since 8/7/13!

Bericht Re: Kranten/reclame bezorgen

#4
http://www.reli.nl/ (kranten)
http://www.bdu.nl/
http://krantenbezorgen.nl/
www.alfagroepbv.nl
www.folderbaantje.nl
http://benl-groep.nl/
www.vandermeerverspreiding.nl
www.uitgeverijverhagen.nl/bez1
http://www.verspreidingen.nl/
www.santibri.nl
www.krantenhaltestadshagen.nl/home.html
http://www.netwerkvsp.nl/bezorgen_folde ... ld-je-aan/?
www.distriq.nl
www.rodibezorger.nl/bezorger_worden
http://oplage.leeuwardercourant.nl/form ... worden.asp
http://oplage.dvhn.nl/oplage/service/be ... worden.asp
http://www.hyves.nl/almanak/1027193/Bed ... preidingen
www.bezorgers.nl/degelderlander
www.bezorgers.nl/brabantsdagblad

dit kom ik namelijk tegen, of zocht je dit niet? :mrgreen:
Postbezorgster *religroup**sandd* :) is back since 8/7/13!

Bericht Re: Kranten/reclame bezorgen

#5
Trouwens bij de Trouw zat een boekje bij. Niet echt handig voor als je moet herladen en voor 7 uur ook nog alle kranten bezorgd moet hebben. Vandaag of volgende week komt de NCRV gids er nog bij. Dus de krantenbezorger wordt nu ook een beetje buspakketje bezorger en tv gidsen. Ik had liever gezien dat ze de TV gids gewoon via de post versturen. Heeft geen enkele meerwaarde dat de NCRV gids voor 7 uur op de mat ligt. Of dat het boekje dat er bij zat. Ben benieuwd hoe dat met de betaling komt, in verband met dat boekje.....

Bericht Re: Kranten/reclame bezorgen

#6
Gisteren gebeld met de Belastingtelefoon. Je hebt verschillende schijven qua belasting, meesten vallen onder op 33%. Dan wordt er dus 33% van je salaris nog later afgetrokken. Plus nog eens 5% ten behoeve voor de zorgverzekering wet. Dus zeg maar 40%. Daar blijft dan nog maar weinig van over! Dan verdien ik NETTO iets van 4 euro per uur! Dat is nog niet eens de HELFT van het minimum loon!!!!!!!!!!

Bericht Re: Kranten/reclame bezorgen

#8
verzendenenontvangen schreef: Dan verdien ik NETTO iets van 4 euro per uur! Dat is nog niet eens de HELFT van het minimum loon!!!!!!!!!!


ag, ik verdiend met me vrijwilligers geld even veel als me krantenwijk. en dan praat ik over 60 a 65 euro. dus heb om de reden me krantenwijk opgezegt... zou betekenen dat ik met 2 baantjes 120 euro per maand verdiend, terwijl ik enorm veel meer werk hebt en doe bij de kranten.
Postbezorgster *religroup**sandd* :) is back since 8/7/13!

Bericht Re: Kranten/reclame bezorgen

#9
@verzendenenontvangen

was dan bij postnl gebleven, zo langzamerhand had je kunnen weten dat je
daar meer verdiend.

en anders praat newman je wel bij :lol:


@har

weekkrant toch? ben je op vrijdag weer lekker eerder klaar
de post bij sandd is toch wel toegenomen.. let maar op je afrekening
eind van de maand :P

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten

cron