Bericht Vele huisnummers bezorgen in één brievenbus bezorgen

#1
Moest laatst een wijk invallen. Nu had je daar de volgende adressen:

16-1, 16-2 enzovoorts tot en met 38. Nu zag ik daar alleen een brievenbus met daarop nummer 16. Ik ging opzoek naar de andere huisnummers. Nergens te vinden. Dus ging ik de postbezorger bellen waar ik die andere nummers kon vinden. Hij gaf aan dat alles bij nummer 16 ingegooid kunnen worden. Dat moet je dan maar net weten. Ben benieuwd hoe andere postbezorgers dat zouden doen? Als je bij Sandd werkt dan heb je geen collega's die je zo eventjes kunt bellen?

Bericht Re: Vele huisnummers bezorgen in één brievenbus bezorgen

#6
Conform de regels is het zo dat wanneer alleen 16 een brievenbus heeft en de anderen met toevoeging niet dat je die gewoon retour stuurt met melding 'geen brievenbus'. Als diegene wil dat alle nummers in 1 brievenbus worden gedaan dan moeten ze er bij vermelden dat die nummers er ook bij horen. Schept alleen maar verwarring. Gezien het vele verloop van postbezorgers is dat veel handiger dan dat elke nieuwe postbode moet bellen. Ik denk overigens dat niemand dat doet en gewoon alle post in nummer 16 doet.

Je hoeft me niet te helpen hoor als je dat niet wilt. En je hoeft me niet uit te schelden voor troll. Carla41, je doet me zo denken aan Carla41! Je blijft voor eeuwig jong....41.

Bericht Re: Vele huisnummers bezorgen in één brievenbus bezorgen

#9
@brievenbuspost

Goed lezen hoor. ik gaf je eerst antwoord op je vraag. Nog een keer dan: " Ben benieuwd hoe andere postbezorgers dat zouden doen? als je bij sandd werkt los je het zelf op of je belt je coördinator."

Gelukkig je bent je" humor " nog niet kwijt!
Ach, je deed me denken aan.. dat zegt toch niet dát je vzo bent.
en ja, je hebt gelijk,, ik blijf eeuwig jong. het zou toch raar zijn als het nu Carla43 is.. of niet :D

@loeki
brievenbuspost of vzo of wie dan ook.. mag alle vragen stellen hoor wat mij betreft. of ben ik nu al in kerststemming :roll:

Bericht Re: Vele huisnummers bezorgen in één brievenbus bezorgen

#10
@Carla41
Van mij mag iedereen vragen stellen, hoe absurd ook. Ik geef er eerlijk antwoord op.

@forum:
Door steeds dezelfde retorische vragen te stellen, met iedere keer andere gebruikersnaam als hij weer eens is geidentificeert op dit forum als, maar met steeds hetzelfde thema:
"Het is onduidelijk, dus ik ga het hier vragen en/of geeft zelf het antwoord door te vragen bij "PostNL" waar vzo claimt te werken.
Mijn bullshit-detector zegt dat het onmogelijk is dat je deze vragen niet binnen het depot kan stellen en een serieus antwoord kan krijgen.

Wat Slagvaardige zegt in haar reactie 7 en 8 in dit topic: sluit ik me bij aan:
Het irriteert en komt de sfeer op het forum niet ten goede.

Ik ben geen specialist in dit soort zaken:
Ik vermoed dat VZO een vorm van autisme?* of iets dergelijks heeft. Ik geloof wel dat hij ooit eens voor PostNL heeft gewerkt. Maar dat dit soort werk -situaties hem al te veel stress geeft (Wajong?) en dat hij dat hier ventileert.
Ik baseer me vooral dat vzo niks doet met de vele adviezen die hij hier krijgt, dat hij die ook gewoon bij coordinator (Sandd) of collega's/teamleider (PostNL) zou kunnen krijgen.

@VZO/brievenbuspost:
Als zoiets (autisme/Wajong o.i.d.) inderdaad het geval is, is dat voor mij geen probleem. Je bent wat mij betreft welkom.
Maar zoiets moet dan wel duidelijk zijn voor iedereen.
Gebruik 1 gebruikersnaam op dit forum. Dan weten we wie je bent, en kunnen we er in onze antwoorden rekening mee houden.
je zult zien dat we je dan veel positiever kunnen gaan benaderen.

Gerard.

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast