Bericht Re: Aanlevertijd post

#2
PostSandd schreef:Hoe laat krijgen jullie gemiddeld de post thuis aangeleverd?
Hier in Sliedrecht (wordt gebracht vanuit depot Hardinxveld) is het sinds 2 januari erg verbeterd.
Meestal is de post er 14.30. Soms 15.00.


Lekker vroeg tegenwoordig (Arnhem): meestal tussen 10.30 en 11.00 uur.

Bericht Re: Aanlevertijd post

#7
Gelukkig mijn vaste chauffeur weer terug, betekend keurig de post rond 12.00 uur. Decembermaand vond ik vervelend, andere chauffeur, veel later, meestal na 15.00 uur. Ik had toen 4 soms 5 wijken, met heel veel post ook, ben je `s avonds nog bezig, vond ik niet prettig.

Bericht Re: Aanlevertijd post

#8
Jean schreef:Gelukkig mijn vaste chauffeur weer terug, betekend keurig de post rond 12.00 uur. Decembermaand vond ik vervelend, andere chauffeur, veel later, meestal na 15.00 uur. Ik had toen 4 soms 5 wijken, met heel veel post ook, ben je `s avonds nog bezig, vond ik niet prettig.

Dat wordt nachtwerk dan, zeker gezien de hoeveelheid post die er toen was

Bericht Re: Aanlevertijd post

#9
Hier al vanaf 8.00 uur en de route is korter geworden, hoor ik.

(Ja, ik ben weer even present voor twee weken (Postservice). Een bezorger is geblesseerd geraakt tijdens de storm... ik hoop maar voor hem/haar dat het niet tijdens het bezorgen is gebeurd, want dat was op een donderdag. Bij PostNL ook nog twee weken, de laatste kerstpost wegwerken ;-) )

Bericht Re: Aanlevertijd post

#10
opdedeurmat.nl schreef:Hier al vanaf 8.00 uur en de route is korter geworden, hoor ik.

(Ja, ik ben weer even present voor twee weken (Postservice). Een bezorger is geblesseerd geraakt tijdens de storm... ik hoop maar voor hem/haar dat het niet tijdens het bezorgen is gebeurd, want dat was op een donderdag. Bij PostNL ook nog twee weken, de laatste kerstpost wegwerken ;-) )Fijn dat ze aan je denken @Opdedeurmat. Is het een leuke invalwijk?

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 4 gasten