Bericht Gratis je materiële- of letselschade laten verhalen

#1
Echt helemaal gratis je materiële- of letselschade laten verhalen:

• Is je fiets, brommer of auto aangereden en ben je hier niet voor verzekerd?
• Ben je gewond geraakt doordat je bent aangereden in het verkeer?
• Ben je door een hond gebeten en heb je daardoor extra (ziekte)kosten moeten maken die je zorgverzekeraar niet vergoedt?
• Ben je gevallen door een obstakel op het erf en heb je daardoor even niet kunnen werken en inkomsten moeten missen?
• Ben je achter een uitstekende spijker bij de brievenbus blijven hangen en is je kleding daardoor beschadigd?

Kortom, heb je schade geleden door toedoen van een ander en ben je hier niet voor verzekerd, dan kun je terecht bij 112schade.nl die de verhaalsactie graag en geheel gratis van je overneemt.

112schade.nl stelt –met behulp van haar gespecialiseerde partners- de tegenpartij aansprakelijk en gaat de eventuele schuldvraagdiscussie aan. Zodra de schade is verhaald, word je volledig schadeloos gesteld zonder dat hiervoor kosten in mindering worden gebracht. Ook kun je profijt trekken uit het samenwerkingsverband met schadeherstelbedrijven, zodat je in het geval van bijvoorbeeld een verhaalbare autoschade gratis vervangend vervoer krijgt en de schade niet hoeft voor te schieten.

Bericht Re: Gratis je materiële- of letselschade laten verhalen

#4
Kennelijk hebben wij een nieuwe sponsor? Het klinkt allemaal erg leuk, maar ik ben enigszins terughoudend. Zo zegt 112schade dat ze gratis kunnen werken (voor de postbezorger) doordat ze de kosten die ze maken (naast de kosten van de schade) verschalen op degene die jij aansprakelijk stelt.

Wat echter onduidelijk blijft is wat er gebeurt op het moment dat de aansprakelijk gestelde niet aansprakelijk blijkt. Het is namelijk niet zonder meer zo dat wanneer ik tijdens de bezorging een ongeluk krijg wat niet mijn schuld is, dat er dan automatisch iemand anders aansprakelijk gesteld KAN worden. Stel: Tijdens de bezorging valt er een tak op mijn hoofd, en ik word met een hersenschudding afgevoerd. De boom stond op gemeentegrond. Is dan automatisch de gemeente aansprakelijk?

Ander voorbeeld: Ik glij uit over een bevroren plasje water op iemands oprit. Is deze persoon dan automatisch verantwoordelijk? Dat is maar de vraag.

Wat gebeurt er nu als ik iemand aansprakelijk stel, 112schade gaat er werk van maken, maar krijgt 0 op het rekest. Is het dan een kwestie van "no cure, no pay"?

Bericht Re: Gratis je materiële- of letselschade laten verhalen

#5
Beste Newman,

Bedankt voor je vraag. Ik ga de vraag in twee delen beantwoorden.

Werkt 112schade.nl volgens No cure no Pay?
Absoluut niet! Wij geloven niet in no cure no pay/ Dit betekent namelijk dat wanneer de schade te verhalen is op de tegenpartij onze kosten in mindering gebracht zouden worden op het ontvangen schadebedrag. Dit is niet nodig omdat al onze kosten apart te factureren zijn bij de tegenpartij. Dus heeft u € 10.000,00 schade dan verhalen wij dat volledige bedrag. De kosten die wij hebben gemaakt zullen apart worden betaald door de tegenpartij.

Moet ik alsnog kosten betalen wanneer de tegenpartij niet aansprakelijk is?
Nee. Wij sturen u nooit een rekening. Wanneer er een schademelding binnenkomt maken wij een beoordeling of de schade te verhalen is. Met onze kennis en expertise kunnen wij dit over het algemeen goed inschatten.

Bij twijfel gevallen gaan wij wel voor u aan de slag. Mocht na een paar maanden blijken dat er toch geen verhaalsmogelijkheden zijn dan stoppen wij de verhaalsactie en krijgt u geen factuur toegezonden. Dit is volledig voor ons risico.

Bericht Re: Gratis je materiële- of letselschade laten verhalen

#8
RedSquirrel schreef:
112schade.nl schreef:
postgirl schreef:is dit alleen tijdens werktijden of... ?


Een melding kunt u 24 uur per dag melden op onze website http://www.112schade.nl. De verwerking van uw melding is inderdaad tijdens kantooruren.


Ik haal uit de vraag: "Geldt dit alleen voor letselschade, opgelopen tijdens werkuren?"


Sorry. Ik had uw vraag verkeerd begrepen. Nee. Ook wanneer er letselschade buiten werkuren zijn opgelopen kunnen wij u volledig kosteloos bijstaan bij het verhalen van uw letselschade.

Dit is niet alleen voor u zelf maar ook voor alle gezinsleden.

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

cron