Bericht Re: met hittegolf de post bezorgen

#62
Een klein beetje regen vind ik ook wel lekker, sterker nog, prettiger dan 30 graden pffff. Maar als het heel hard regent wordt het toch wel lastig om de post droog te houden.
Ik heb morgen drie wijken, op tijd beginnen en hopen dat ik voor de middag klaar ben. Ik word namelijk niet bruin, dus heb geen meerwaarde aan in de zon lopen ;)

Bericht Re: met hittegolf de post bezorgen

#64
Ik ben wonende in heerlen en bezorg post voor postnl en ook ik en andere collega's waren niet goed geworden door de warmte, benauwdheid, sommige zijn zelfs naar het depot teruggekeerd om even uit de zon te zijn en wat te drinken en te eten, aangezien de meeste twee tot drie looproutes hebben i.v.m vakanties.
Het is en was niet voor ons als bezorgers gezond, veel misselijkheid en neigingen tot braken, bloedruk te hoog bij sommige collega's, niet echt goed ons werk kunnen doen en dan hebben we ook nog op zaterdag bij iedere looproute reclame die je in iedere brievenbus moet doen zonder sticker.
Dus mijn collega uit de andere regio, begrijp ik maar al te goed.En of het gaat veranderen, zeker ze en we bezig gaan met de smartphone, hebben ze denk ik andere dingen aan hun hoofd.
Augurk en gember is goed voor de misselijkeid, veel water, maar zorg dat je ook iets zoets bij je hebt zoals dextro energie, en dan heb ik het een niet over wel of niet goed, op dat moment is het even goed om wat zoets tot je te nemen, en bij big bazar zag ik vochtige washandjes, en /of een natte handdoek meenemen, een hoedje.petje.
En alles kostgeld en tijd!!

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast