Bericht Re: Harde wind code oranje

#3
Nou, het waaide hier te hard om het postkarretje wat ik gebruik mee te nemen. Dat zou alle kanten op waaien.
Vandaag een extra wijk erbij voor het eerst maar was toch best snel klaar. De extra wijk was werkelijk een makkie.
Geen lastig te vinden brievenbussen en alles meteen aan de straat. Maar ben nu wel blij weer lekker thuis te zijn.
Nog genoeg werk te doen namelijk thuis. Huishouden en voorbereidingen andere baan...

Bericht Re: Harde wind code oranje

#4
verzendenenontvangen schreef:Lukt het wat met het postbezorgen met de harde wind?
één van de vele punten waar Sandd met haar normuren , géén rekening mee houd ......weersomstandigheden.Het sorteren ging gisteren met 400/uur erg vlot ; uiteindelijk moest ik toch -21 minuten aan normuren inleveren welke je dus voor noppes werkt.....de wind doet er een schepje bovenop.
Postbezorger Sandd

Bericht Re: Harde wind code oranje

#6
Ja het is erg onstuimig weer. Ik moest soms een stukje lopen omdat ik niet fatsoenlijk de bocht kon nemen. Werd 2x keer bijna tegen de stoep geblazen. Ben toen maar even afgestapt en gaan lopen. Soms ben ik gewoon maar op de stoep gaan fietsen want ik durfde niet vlak langs de auto's met die zijwinden. Puf puf, ik ben blij dat ik klaar ben. De collega's die in de polder moesten bezorgen of in bospaden hadden het nog slechter dan ik. Ik wenste hen in stilte veel sterkte. Moest met de auto ook even het bos door. Zag een grote tak liggen, keek even in de spiegel of er een auto aankwam en deed mijn alarmverlichting aan. Daarna heb ik het portier open gedaan en heb ik de tak (die midden op de weg lag) naar de zijkant gesmeten. Het was niet druk en ik wilde niet dat een ander erdoor in moeilijkheden kwam. Daarna rustig weer verder gereden want er konden nog meer takken liggen. Daar wil ik dan niet met een gangetje van 60 km per uur overheen denderen. Niet goed voor mijn auto. Voordeel van die wind was weer wel dat het droog bleef (tot nog toe). Alle regenwolken waaiden eenvoudig voorbij en weg. :lol: Regen kon ik ook helemaal niet gebruiken want die flappen van mijn posttassen waaiden steeds omhoog. Nu maar hopen dat het vrijdag niet zo hard waait en dat het a.s vrijdag droog is. En hopelijk het paasweekend ook. Werk ze vrijdag.

Bericht Re: Harde wind code oranje

#7
Viel wel mee toch, alhoewel hier was het code geel, 1x een voetganger aangereden omdat ik op de fiets die kant opgeblazen werd (Wie loopt nu op een PBZ af die al zwalkt met de wind mee?, dom volk) en 1 poststuk die toch nog wegwaaide waar ik achterna moest, verder beetje wind, maar ach, een op papier een moeilijke wijk binnen de norm, dus viel wel mee uiteindelijk.

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast