Bericht Re: Zijn er mensen die dichtbij windturbine wonen?

#7
wat een gezeur.
ja , ja ik weet het .. lees het dan niet.
kan me voorstellen dat je die dingen niet voor je uitzicht wil hebben maar verder..
ga is op een rubberbootje op de middellandse zee zitten.. dan heb je het ws ECHT moeilijk.

volgende topic is... hebben jullie ook zo,n last van de regen die op je ramen tikt?
even kijken of kassa/radar er iets aan kan doen. :lol:

Bericht Re: Zijn er mensen die dichtbij windturbine wonen?

#10
Typisch reactie van mensen die zelf er geen hinder van hebben. Het liefst zou ik zien dat Carla41 de hinder ondervind die anderen ondervinden. Misschien dat zij het geen probleem vind?

http://www.rtvutrecht.nl/nieuws/1096406

Hiermee onderken je het probleem. Gebrek aan empathie? Door vergelijkingen te maken van het tikken van de regen.

Heb je de documentaire gezien Carla41 www.debrom.nl ? Er zijn mensen die zo hoorndol willen en naar de dood verlangen. Zij vinden geen rust meer. Ik vind het dan ook zeer kwetsend hoe je hierop reageert. Ik ken zelfs iemand die naar het buitenland gaat verhuizen, daar waar deze geluiden niet aanwezig zijn. Sommige landen (Japan) zijn veel verder dan Nederland. Ik heb gesproken met een audioloog die aangeeft dat Nederland ver achterloopt.

Naar schatting kan 2,5% van de mensen hele lage tonen horen. Zij krijgen soms ten onrechte de diagnose tinnitus. Er zou veel meer voorlichting moeten komen. Nederland discrimineert in toonhoogtes. Er zijn namelijk geen normen met betrekking tot infrasoon geluid. En wat dieren kunnen horen? Daar wordt helemaal al geen rekening mee gehouden.

Mag ik je wakker maken met keiharde orgel muziek Carla41? Dat dan elke dag? Kijken hoelang je nog gezond blijft. Geluid heeft helaas invloed op de gezondheid van mensen zie ook http://www.nu.nl/binnenland/3644247/ver ... mmers.html

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

cron