Banner

Er zijn 11 resultaten gevonden

-

Op teletekst van Omrop Fryslan staat dat de post vertraagt bezorgd wordt. De post van maandag wordt dinsdag bezorgd en ook op de waddeneilanden. Medische en noodzakelijke post werd wel bezorgd. Ik kreeg een info bericht van AlertNL dat je niet naar buiten moet gaan. Ik vraag me af hoe andere postbed...

-

En iets wat ik me afvraag, denk je niet dat er overeenkomsten zijn tussen mensen die stellig beweren dat er niks bovennatuurlijks, geen godheid, geen transcendentale entiteit is en mensen die dat dus wel beweren?

-

Een bedrijf vind dit geen postbezorgen, dat ik de post achter de deur neerleg. Hij heeft een brievenbus gemaakt van een buis waar alles in gedaan dient te worden maar de praktijk leert dat het daar niet in past. Ik leg de post bij de deur neer en doe de deur netjes dicht. Ik gaf aan dat wanneer er e...

-

In het afgelopen jaar zijn een aantal belangrijke wetten aangenomen die ervoor zorgen dat de arbeidsmarkt beter gaat functioneren en dat werken meer gaat lonen. Hieronder een overzicht van de maatregelen die per januari 2015 ingaan.

-

En iets wat ik me afvraag, denk je niet dat er overeenkomsten zijn tussen mensen die stellig beweren dat er niks bovennatuurlijks, geen godheid, geen transcendentale entiteit is en mensen die dat dus wel beweren?

-

Even bij het onderwerp blijven. Ik ben benieuwd wanneer er sprake is dat een adres onvindbaar is . Het moet dan een adres zijn dat niemand kan vinden. Zelfs navigatiesystemen niet. Misschien dat bekende Nederlanders op zulke adressen wonen?

-

Ik kom van PostNL maar binnenkort kan ik hoogst waarschijnlijk bij Sandd beginnen.
Wat is beter bij Sandd? een vast contract of betaald per opdracht?

Wat denken jullie erover? Geef me aub alle ins en outs wat de voor- en nadelen zijn.

-

Bij Sandd is er naast de vergoedingen die je krijgt voor het bezorgen van post, ook als extra een spaarsysteem dat Bikkels heet. Hiermee kun je dan cadeaus e.d. bestellen en de gespaarde bikkels hiervoor inwisselen. Bij elke keer afmelden op de bezorgdagen krijg je al bikkels, en ook nog voor divers...

-

Hier gebeurt het vaak zo ook vandaag, de post is er nog niet Laat gebracht, het kan druk zijn of veel post maar dit is niet meer normaal.
Ik denk dat ik ermee ga stoppen met bezorgen.

-

Ze gaan over periode van 12 maanden. Dat ik een boete betaal vind ik terecht. Alleen zon hoog bedrag vind ik absurd. Als ik geld te laat krijg van de Belastingdienst mag ik dan ook even 147 euro innen?

Ga naar uitgebreid zoeken