Re: mp3 speler op tijdens het bezorgen?

6
Ik heb altijd muziek op tijdens het bezorgen en wordt vaak aangesproken door mensen die de weg willen weten bijvoorbeeld. Ik heb er ook niet zo'n bofte aan om met mensen een gesprek aan te gaan als ik aan het bezorgen ben. Het hangt er natuurlijk ook vanaf wat je luistert en hoe hard. Ik heb meestal radio 1 aan staan en dat is meer gesproken tekst dan muziek en dat staat net hard genoeg om te horen en alle buitengeluiden ook mee te pakken. Dus mijn ervaring is totaal anders en ik vraag me af of je wel enige ervaring hebt.

Re: mp3 speler op tijdens het bezorgen?

7
Moet kunnen zolang anderen niet meegenieten toch? Bij PostNL mag het dus niet, maargoed ik werk vaak genoeg iemand in en als iemand vraagt of het mag, zeg ik, als je de omgeving kan horen, mensen gewoon gedag kan zeggen is het prima, want dat is beetje het doel van die regel en er is toch geen TC die de hele tijd met je meeloopt.

Re: mp3 speler op tijdens het bezorgen?

9
Rikhardur schreef:Moet kunnen zolang anderen niet meegenieten toch? Bij PostNL mag het dus niet, maargoed ik werk vaak genoeg iemand in en als iemand vraagt of het mag, zeg ik, als je de omgeving kan horen, mensen gewoon gedag kan zeggen is het prima, want dat is beetje het doel van die regel en er is toch geen TC die de hele tijd met je meeloopt.
Ik heb anders een inval-postbode van Post-nl gezien met een enorme koptelefoon op (zo'n ding die je meestal binnenshuis opzet omdat er dan geen gesprek met je te voeren is). Ik refereerde naar de collega's toe ook altijd met 'de man met de koptelefoon, geen idee dat datdaar niet mocht. Je moet dat ding ook niet opzetten als je van jezelf weet dat je daarna niks meer hoort van de omgeving. Ik heb dat visueel, ik zit vaak naast de goede deur wanneer er een afvalbak op de 'verkeerde' plaats staat. Maar met muziek op hoor ik nog alles, wanneer er iemand me aanspreek, veeg ik vliegensvlug de dopjes uit mijn oor, je moet ook niet met zo'n groot ding op gaan bezorgen. Eén maal heb ik het wel gedaan, dat was omdat ik thuis zo gauw geen goede meer kon vinden. :oops: