Re: vraag en antwoord
13Olie eraf scheppen lijkt me simpeler dan soep uithevelen omdat de soep de grootste hoeveelheid zal zijn (hoop ik).
Vanmorgen tijdens het bezorgen kreeg ik opeens trek in eten omdat het ergens naar soep rook.
Vanmorgen tijdens het bezorgen kreeg ik opeens trek in eten omdat het ergens naar soep rook.
Re: vraag en antwoord
14Dit is het "Even pauze" forum:elisa schreef:Is dit nu een kookforum hier???
Zo kan ie wel weer.
Dit forum is de plek om even gezellig bij te kletsen over alle dingen die niets met post bezorgen te maken hebben.
Even een pauze met een kopje koffie of thee dus.
Re: vraag en antwoord
15Het is al opgelost. Ik had van iemand via Facebook tip gekregen. Doe een keukenpapier in een zeef/vergiet en zet het vast. Giet soep er dan in de keukenpapier. Olie gaat niet door de keukenpapier heen en soep wel
ex Sandd Postbezorgster
Re: vraag en antwoord
16Super! Nou, dat was een goede en bruikbare tip.
En ook handig om zelf te onthouden. Bedankt voor het laten weten! En dat het is opgelost.
En ook handig om zelf te onthouden. Bedankt voor het laten weten! En dat het is opgelost.
Re: vraag en antwoord
18Lijkt wel het "Even katten" forumike schreef:Dit is het "Even pauze" forum:elisa schreef:Is dit nu een kookforum hier???
Zo kan ie wel weer.
Re: vraag en antwoord
19Wat is er mis met koken Elise? We moeten toch allemaal van tijd tot tijd eten en leuke recepten of tips van collega's zijn nooit weg. Wie weet wat voor lekkers we zo klaar kunnen maken en waar we zelf niet op gekomen waren. Zo heb ik laatst roerbakmie met roerbakgroenten en biefstukpuntjes gegeten. Hmm. Dat smaakte prima. Je kunt door roerbakmie natuurlijk ook prei, diverse kleuren paprica's en kipblokjes doen. Smaakt ook lekker. Eet ze.