Vacatures bij DHL

1
Breda

Op zoek naar een parttime baan? Word Fiets Koerier in Breda!

Zoek jij een sportieve parttime baan? Bij deze work-out onderhoud je niet alleen je conditie, je krijgt er ook een leuk salaris bij!

4 tot 5 ochtenden per week..
…van 9:00 tot 14:00 uur een fietsroute rijden vanaf industrieterrein Spinveld in Breda..klinkt dat als een leuke baan? Met een flitsende DHL fiets rijd jij als koerier langs onze klanten in Breda en je bezoekt zo’n 10 klanten per uur! Je krijgt je pakketjes via een DHL bestelbus aangeleverd en levert deze af bij bedrijven en particulieren. Vrijheid, klantencontact, afwisseling en een flinke workout door weer en wind! Lees verder:

http://www.werkenbijdhl.nl/vacature/op- ... -in-breda/
ex Sandd Postbezorgster

Re: Vacatures bij DHL

2
Lange ochtenden hebben ze in Breda, van 9.00 tot 14.00 uur!

Ze zoeken iemand met uitstekende taalvaardigheden in het Nederlands, en dan hebben ze het zelf over een fiets koerier, en iemand die een sport beoefend! (sic)

Re: Vacatures bij DHL

6
Laat ik nu een week of wat geleden zo'n fietskoerier van DHL gezien hebben. Hij reed met een gele bakfiets met DHL. Ik keek mijn ogen uit want zoiets had ik nog niet gezien (een bakfiets met pakjes erin). Die bak zit voor aan zijn fiets.

Re: Vacatures bij DHL

8
@Carla,

Ik woon in Groningen... Enne ben helaas nog niet voorzien :roll:

Vacature Koerier Roosendaal (min max contract van 25 tot 30 uur)

Op zoek naar een parttime baan? Koerier zijn in Roosendaal kun je perfect combineren met bijvoorbeeld een studie of eigen bedrijf!Dit ga je doenMet de door jouw voorgeladen bestelauto rijd jij als koerier je dagelijkse route langs onze klanten. Je standplaats is Roosendaal, maar het bezorggebied ligt tussen Zeeland, Moerdijk en Waalwijk, afhankelijk van de route. Op je ...http://www.werkenbijdhl.nl/vacature/koe ... ot-30-uur/
ex Sandd Postbezorgster
cron