Postbezorgers.org vernieuwd

Postbezorgers.org is gestart in december 2009 om de postbezorgers van verschillende bedrijven met elkaar in contact te laten komen. De postmarkt is sinds die tijd in een rustiger vaarwater terecht gekomen. In 2009 waren er nog vier partijen actief, nu zijn alleen Sandd en PostNL nog over. Ook voor de postbezorgers is het fijn dat de markt nu wat overzichtelijker is.

In de afgelopen 6 jaar heeft het forum veel postbezorgers kunnen helpen bij dagelijkse problemen, maar ook grotere problemen als dreigend ontslag kregen een plaats op het forum. In de tussentijd heeft de techniek ook niet stil gezeten en is het tijd voor een vernieuwd ontwerp van het forum. Tegelijkertijd willen we op de homepage meer aandacht schenken aan actueel nieuws. Uiteraard beperken we ons met dit nieuws tot zaken die interessant zijn voor postbezorgers.

Het forum is vanaf nu responsive en is daarmee eenvoudiger te bekijken op je tablet of mobiel. Ook makkelijk om tijdens het bezorgen nog even dat interessante topic te bekijken op het forum.

Ook social media mag tegenwoordig natuurlijk niet ontbreken. Volg ons op één of meer van de volgende kanalen en blijf op de hoogte van het laatste nieuws:

Laat op het forum weten wat je vindt van de nieuwe site. Uiteraard zullen er in het begin nog wat foutjes ontdekt worden. We proberen alle tips en bugs die binnen komen zo snel mogelijk aan te passen en te verwerken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *